Voimistelun loistoa viikonloppuna Jyväskylässä

11.5.2017

KA trio Hukkanen, Jalonen, Kolho
KA trio Hukkanen, Jalonen, Kolho
Sirius
Sirius
Sirius Nova
Sirius Nova
Lumo
Lumo
Cyrene
Cyrene
Celer
Celer

Kaikkien voimistelulajien yhteiset SM-kilpailut järjestetään 12.–14.5. Jyväskylän Hipposhallissa ja Monitoimitalolla.

Tänä viikonloppuna Jyväskylän valtaa kahdeksan eri voimistelulajin huiput, kun JNV sekä JyVo '79 järjestävät yhdessä jo toistamiseen Voimistelun SM-kilpailut. Suomenmestaruudet jaetaan sekä nuorten että aikuisten sarjoissa joukkuevoimistelussa, kilpa-aerobicissa, rytmisessä voimistelussa, miesten ja naisten telinevoimistelussa, TeamGymissä, akrobatiavoimistelussa ja trampoliinivoimistelussa. Osanottajia kilpailuihin on tulossa yhteensä melkein tuhatkunta!

Joukkuevoimistelun, kilpa-aerobicin sekä rytmisen voimistelun kilpailut järjestetään Monitoimitalolla, kun taas TeamGym, teline-, akrobatia- ja trampoliinivoimistelu kisataan Hipposhallissa. Tapahtumaa ja kilpailuja riittää perjantai-iltapäivästä sunnuntai-iltapäivään. Viikonlopun tarkempi aikataulu Kisapalvelussa. JNV:ltä mukana kisoissa on 5 joukkuevoimistelujoukkuetta sekä kilpa-aerobicin trio ja kaksi yksilöä.

Perjantaina JV:n 12–14-vuotiaiden sarjan alkukilpailussa kisaavat Cyrene ja Celer. Kumpikin joukkue on noussut tällä kaudella tähän uuteen sarjaan, ja hakevat SM-kisoista onnistumisia sekä sitä myötä hyviä pisteitä ja sijotuksia. Perjantaina kilpaillaan myös KA:n AG 2-sarjan yksilöiden sekä trion alkukilpailu, jossa mukana JNV:ltä trio Hukkanen, Jalonen, Kolho sekä yksilöt Inka Kolho ja Nea Hukkanen. Trio havittelee kisoista SM-mitalia ja Nea Hukkanen finaalipaikkaa uudessa sarjassa.

Lauantaina kilpaillaan JV:n junioreiden ja naisten alkukilpailut, jossa mukana seuramme SM-tiimi: Lumo, Sirius Nova ja Sirius. Lumo tavoittelee paikkaa junioreiden finaalissa ja Sirius naisten sarjan mitalia sekä MM-kisapaikkaa. Joukkuevoimistelussa jaetaankin SM-mitalien lisäksi edustuspaikat MM-kilpailuihin Helsinkiin toukokuun lopulle, jossa Sirius on jo kiinni neljäntenä ensimmäisen katsastuskilpailun jälkeen. KA:n finaali on luvassa lauantaina klo 16 alkaen ja JV.n junnujen ja naisten finaali sunnuntaina klo 10 alkaen.

Tulokset päivittyvät kilpailujen aikana Kisapalveluun.

Liput kerkeää vielä ostamaan ennakkoon ZupTicketin kautta! Paikan päällä odotettavissa jonoja lipunmyyntiin, joten nopeuta sisäänpääsyäsi hankkimalla lippu etukäteen.

Luvassa on upeat kilpailut, ja oman seuran suoritusten lisäksi kannattaa myös tutustua muihin voimistelulajeihin! Jännittäviä kilpailuja käydään joka sarjassa. Tervetuloa nauttimaan voimistelun tuomasta elämyksestä sekä kannustamaan kaikki huippusuorituksiin! Hei jee, JNV!