Sirius huomiseen joukkuevoimistelun finaaliin neljänneltä sijalta

13.5.2017

Sirius
Sirius
Lumo
Lumo
Sirius Nova
Sirius Nova
Cyrene
Cyrene
Celer
Celer

Voimistelun SM-kilpailuissa joukkuevoimistelun puolella tänään käytiin junioreiden ja naisten sarjan alkukilpailut, joisa liikeni loppukilpailupaikat kumpaankin sarjaan!

Junnujoukkueemme Lumo suoritti tänään vahvasti ja upeasti saavuttaen alkukisan kuudennen sijan ja sitä kautta loppukilpailupaikan huomiseen finaaliin! Lisäksi joukkueen pisteet olivat tähän saakka kauden parhaimmat: 16.10 (4.95, 3.0, 8.15). Lumo aloittaa huomenna junioreiden finaalin heti klo 10 jälkeen, joten paikalle kannattaa saapua ajoissa!

Naisten sarjan puolella Sirius Nova onnistui kotiyleisön edessä tekemään ilmaisullisen suorituksen ja paransi aikaisempiaan tuloksiaan hienosti. Pisteitä Novalle tuli 15.85 (4.95, 2.9, 8.0) jotka olivat myös heidän kauden parhaansa! Sirius Nova sijoittui kovatasoisessa kisassa kahdeksannelle sijalle ja vaikka finaaliin pääsee vain kuusi joukkuetta, on joukkue tyytyväinen SM-kisaan ja ensimmäiseen kauteen naisten sarjassa.

Jyväskylän kotiyleisö ja kannustus siivitti myös edustusjoukkueemme Siriuksen hienoon suoritukseen! Pistein 17.80 (5.55, 3.5, 8.65) joukkue lähtee huomiseen finaaliin neljänneltä sijalta. Pronssimitalissa kiinni olevaan VVS:n Team Vantaaseen on matkaa 0.3 pistettä, mutta MM-kisapaikka on jälleen askeleen lähempänä tämän päivän jälkeen. Kärkipaikkaa pitää TV:n Minetit pisteillä 19.50 ja toisena tämän päivän jälkeen OVO:n OVO Team pisteillä 19.35. Huomenna Sirius suorittaa koko kisan viimeisellä suorituspaikalla, joten huipennusta saadaan jännittää koko aamupäivä!

Finaalit alkavat huomenna sunnuntaina klo 10 Monitoimitalon puolella, ja joukkuevoimistelun kanssa lomittain kisataan rytmisen voimistelun välinefinaalit!

Eilen perjantaina käytiin 12–14-vuotiaiden sarjan alkukilpailu, johon osallistuivat JNV:n joukkueet Cyrene ja Celer. Molemmat joukkueet tekivät SM-kisadebyyttinsä kotiyleisön mahtavan kannustuksen raikuessa. Tunnelma Monnarilla oli kohdallaan heti kisojen avauspäivänä.

Cyrenellä siis takana ensimmäinen SM-kisa 12–14-vuotiaiden sarjassa. Suoritukseen mahtui muutama harmittava isompi virhe, mutta eläytyminen oli kauden parasta. Joukkue sai pisteitä 15.35 (4.95, 2.7, 7.7) sijoittuen tiukassa sarjassa neljänneksitoista ja on tyytyväinen kevätkauteen sekä sarjanousuun.

Celerin ensimmäinen SM-kisa sujui varsin mallikkaasti: suoritus oli tarkka ja terävä, sekä upean ilmaisullinen ja itsevarma. Onnistuneella suorituksella joukkue saavutti kauden parhaat pisteensä 12.45 (4.1, 2.15, 6.2). Sijoitus joukkueella oli 26. Ensimmäinen kausi uudessa, kovatasoisessa sarjassa on hyvä päättää näihin iloisiin tunnelmiin!