Kilpa-aerobicin AG 2 trio SM-hopealle!

13.5.2017

Trio Hukkanen-Jalonen-Kolho
Trio Hukkanen-Jalonen-Kolho
Nea Hukkanen
Nea Hukkanen

Tänään oli upea päivä jyväskyläläisittäin myös kilpa-aerobicin puolella! SM-kilpailujen finaalissa kisannut AG 2 -sarjan trio Nea Hukkanen, Maija Jalonen ja Inka Kolho onnistui suorituksessaan mahtavasti upean kannustuksen saattelemina! Pisteitä triolle ropisi huikeat 18.100 jolla tytöt nappasivat SM-hopeasijan vain 0.250 pisteen päässä voitosta ja selkeällä kokonaisen pisteen erolla kolmanteen sijaan. Näillä pisteillä rikkoutui myös EM-pisteraja! Voiton vei Turun Urheiluliiton trio Kivelä-Nikander-Samppa ja pronssille sijoittui saman seuran Kantola-Lahtinen-Tamminen.

AG 2 -sarjan yksilöiden finaalissa kisasi myös Nea Hukkanen, joka selvitti tiensä upeasti tämän päivän loppukilpailuun perjantailta. Alkukisassa Nea onnistui hienosti ja keräsi ennätyspisteensä 18.100 ja jatkoi selkeästi sarjan kahdeksan parhaan joukkoon. Finaalissa Nea nosti tasoaan ja suoritusta entisestään ja korotti omia ennätyspisteitään upeisiin lukemiin 18.500! Tällä irtosi todella kovatasoisen sarjan viides sija, johon Nea oli vasta noussut tällä kaudella.

Perjantain yksilökisassa samaisessa sarjassa kilpaili myös JNV:n Inka Kolho. Inka teki hyvän suorituksen ja sai pisteitä 15.600 sijoittuen näin kolmanneksitoista!

Mahtava kausi kilpa-aerobiccareilla takana. Hei jee JNV!